Over Leo & the blog

LeatLoAls – zelfbenoemd – kenner van popmuziek van de 20e en 21e eeuw, struin ik zalen en winkels af om oude en nieuwe ontdekkingen te doen. Weet dat hokjes in de popmuziek handig zijn voor duiding – en eigenlijk niet bestaan.  En dat smaken verschillen. Vandaar blogtitel en motto:

Over smaak valt te twisten.   Want zo is het. Punt.

Op de blog: Alle 13 goed. Ooit ontstaan omdat ik om m’n iPhone vanwege ruimtegebrek mapjes maakte met 13 nummers van m’n favoriete bands en singers. Waarin ik de kern van de band of zanger/zangeres, zoals ik die ervaar,  vang in 13 nummers. Inmiddels voorzien van een iPod Classic is de alle 13 gebleven, inmiddels als van 150 artiesten. Op de blog een korte verhalende toelichting – en mijn alle 13. Om over te twisten.

Op de blog: Reviews. Niet hype-nieuw, maar van platen die nu eens tenminste drie maanden uit zijn. De eerste hype is over – en een betere duiding mogelijk. De plaat is gegroeid – of het bleek toch niet je-dat te zijn.

Op de blog: Verhalen. Korte verhalen, columns en beschouwingen over muziek, woordje of 400. Alleen die van Jan Rot is langer.

Als de blog een bietje gevuld is, ga ik anderen uitnodigen een bijdrage te leveren. Want over smaak twisten doe je niet in je ééntje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *